SzexpartnerBetty+36 20 / 471-4297Fehérgyarmat

Bemutatkozásom
Szia, Betty vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Fehérgyarmat.
Várom hívásod a +36 20 / 471-4297 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
54 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
157 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
20
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
596011x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok Betty vagyok Életvidám lany vagyok nálam nalád autos kaland Számkijelzésel hivj vagy akkár irj viberen fontos diszkréció ápoltság irj vagy hivj bátran szeretem ha a vendégeim elégedettek legyenek és kedvesek én is szeretem őket kényeztetni ha valami kérdésed van hívj bizalommal várom a hivasod várlak köszönöm
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
igen
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
igen
Bizar
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
igen
Fotózás
igen
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Gonzó
igen
Enyhe domina
igen
Fétis
igen
Kikötözés - bondage
igen
Fenekelés
igen
Taposás
igen
Pisiszex
igen
Kakiszex
igen
Szerepjátékok
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (6 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (6 db)
Értékelem
Iffy55 beszámolója
2024-04-07 12:56:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sms-ben sikerült vele egyeztettnem

S sikerült is hamar

Lakás: Tiszta áppolt körülmény

A parkolás az udvarban

Lehetséges

A fürdési lehetölség!

Kiváló

Külső: Egy igazi istennö ! Gyönyürü

Szép arca testalkata méginkább

Gyönyürü test szép arc !

Hozzáállás: Kicsit szégyellös voltam !🙂

S orvosolta a helyzettet a hölgy

Simizett stb... s igy hamar bele lendültem

Nagyon kedves 1 órát töltötem vele!

Együttlét: Elsöre simizgatott s hamar bele lendültem

Majd elkedtem csókolni mellétöl

Lefelé haladva

Többszöri pózváltásnál a kutya póz lett

A végem

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek ! Ha idöm engedi naponta láttogatom😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hyosung250 beszámolója
2022-10-17 19:45:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltem vele minden alkalommal ez kb 5-6 alkalom volt. De telefonon is elérhető.

Lakás: Nem lakásban találkoztunk mindig máshol ezt nem részletezném. Ez nem rajta rajtam múlott inkább hol széken hol ágyban kényeztetük egymást. Célnak megfelelő volt minden helyszin. Parkolás tökéletes .

Alap felszereltség de 1 lakllomal sem Bettynél voltunk mindig én mondtam hova jöjjön.

Külső: Külsőleg olyan mint a fotókon 2 szép formás mell formás fenék mindig mosolygós kedves arc testalkata számomra pontosan ideális van mit fogni rajta. Kdvec testrészem a mellei és a popsija igaz popsi szexet nem válal de hutolról kutyus pózban nagyon jó lehetet vele szexelni.

Hozzáállás: Mindig megebszéltük előre a dolgokat mit szeretnék és azalapján nem mondhatom azt hogy nem volt kezdeményező. Nagyon kedves hihetetlenül rendes csaj Betty. általában fél órákat de volt hogy majdnem 1 órát is voltunk együtt.

Együttlét: Hát volt puncinyalás franciázás szex gumival guminélkül popsira élvezés mellek fogdosása kényszer farncia mélytorok de ebben még kezdő szóval mindenki csak finoman de jól csinálja.Istenien tud farnciázni. Kedvencem szemből punciba isteni csak ajánlani tudom.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon nagyon korrekt csak ajánlani tudom aki kicsit szereti a teltebb de formás lányokat. Nagyon ajálom hülye aki nem próbálja ki vel legalább egyszer biztos uána rászokik mint a cigire.

Ha még tehetem fogok vele találkozni és mindenki bánjon vele tisztelet tudóan ő megérdemli. Plusz tisztában van vele hogy csak alkalmi kapcsolat van ő ésa vendégek között.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hyosung250 beszámolója
2022-07-10 15:15:01
szép arcú, nagyon kedves (SZT)
meglopott

Kapcsolatfelvétel: Telefonon többször is beszéltünk mire leegyeztetük a végleges időpontot ez nekem nagyon nagy pozítivum a fiatal lánynál.

Lakás: Nem nyilatkozok a lakásról mivel nem lakásban fogadtam és az a hely megfelelet a célnak de én hozzám jött Betty. Most amugy is csak autós kaland vagy szabadtéren válalja estleg mint az én esetemben nállam.

Külső: Nagyon szép fiatal csaj képek teljesen tükrözik a valóságot. Arca szép. Testalkata is nagyon vonzó a férfi szemnek kedvenc testrészem a mellei.

Hozzáállás: Nem nagyon volt kezdeményező visszahúzódó természetű de nagyon kedves és 1 fél órát voltam vele.

Együttlét: Az együtlét kicsit macerás volt a fiatal lányka nemrég szűlt ezért nem minden pózban engedte hogy szeretkezzek vele. Én az adatlapja alapján csináltam mindent ami fehérrel ki van emelve de sok mindent nem engedett hivatkozva hogy nemrégen szűlt. Én megértettem ezt francia elég gyenge volt éppen csak a bohóc fejét kapta be inkább kézimunkázott párszor ráakartam kicsit tolni a fejét de közölte nem kényzer farnciázik. Aztán szemből sikerült kicsit megdugni nagyon szép puncia és annál is szebb mellei vannak meg szerettem volna újjazni de nem engedte azt mondta hogy azt nem válalja mert fél hogy kiszakad a varrás aztán meg szerettem volna puszillni a mellét de azt sem azt meg a gyerek végett nem ne hogy valami fertőzést elkapjon megértettem. Itt megemlíteném hogy a felsőjét levette de a melltartóját nem mert fél hogy megindul a teje mondjuk ezzel nem voltam kibékülve de azért simogattam neki melltartója alatt. Végül kézzel kielégítettem magam miközban a zacsikat simigadta a punci/hasára élveztem el.Nem bánom hogy találkoztunk inkább ami meglepő volt hogy pontosan a végén kereste egy illető és nanak azt mondta hogy benne van az alapban az újjazás de nekem nem engedte mégsem. Nem mondanám rossz hirdetőnek csak javaslom neki olvassa át a hirdetését és korrigáljon rajta ha szülés után sok mindent nem válall.

Elégedettség és Ajánlás: Lényegében amit kértem megkaptam de volt pár hiányosság de szerintem csak a szülés végett csinálta ennyire óvatosan a dolgokat.

Én ajjálom mert szép csinos lány és fiatal is csak egyeztessetek vele le mindent.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AnonimMC beszámolója
2022-01-15 02:44:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kétszer jártam eddig Amandánál. Mindkétszer telefonon egyeztettünk. Saját maga kezeli. Azonnal felvette és korrektül tájékoztatott a dolgokról.

Lakás: Egy angyalföldi panzióban fogadott. A Keletitől kb negyed óra busszal. Elég eldugott, de nyugis helyen van. Barátnőjével lakik, és gyakran váltogatják a lakosztályokat. Én is mindkétszer másikban voltam vele. Az első jobb és tágasabb volt, a másodiknál a fürdőben nehéz volt beállítani a víz hőfokát. Szájvíz nem volt, tusfürdőből két féle. Az ágy viszont kényelmes volt mindkét esetben.

Külső: Amanda igazi természetes szépség. Bájos mosolygós arc, hosszú hajzuhatag. A testalkata arányos, nem a túl vékony kategória, de felesleg sincs rajta. Lábimádóként nekem nyilván a lába kiemelt szerepet játszott. Nagyon finom ápolt lába van, és különlegesen puha talpa. Ez is lett a kedvencem a testrészei közül, valamint a cuki kis lábujjai.

Hozzáállás: Az első alkalmat sajnos kicsit elrontottam, ugyanis eltévedtem a környéken és elég nehezen jutottam el a címére. A negyed órás késésem kicsit rányomta a bélyegét az együttlétünkre. Nem maradt időnk sajnos mindenre, de nagyon korrektül, és intelligensen kezelte a dolgot. A kölcsönös szimpátia már akkor is megvolt. A második alkalommal meg már teljesen kiköszörültük a csorbát. Nagyon kedves volt. Először talán még kicsit zárkózottabb volt, de másodjára már úgy fogadott, mint egy több éves ismerősét. Amanda egy igazi őszinte kis cukiság. Egy fiatal vidéki lány, aki feljött a Pesti nagyvárosba. Még keresi a helyét itt, de az egyértelmű, hogy egy olyan őszinte értékrendet képvisel ami a mai világban már szinte kihalófélben van. Egy mindig önmagát adó személyiség, aki lelkesedéssel, és barátságos pozitivitással áll a másikhoz. Nagyon jó vele beszélgetni is, igazi sztorizgatós laza csajszi.

Együttlét: Masszírozással kezdtünk, amit nagyon jól csinál. Nagyon ügyes keze van, Főleg az volt a legjobb amikor ököllel csinálta. Utána megtartottam neki is a láberotika szeánszomat, ami főleg masszírozásból, puszilgatásból, és a lábujjak szopogatásából áll. A combja kicsit csikisebb, úgyhogy ott óvatosabb voltam. A lábszárát és a talpait rendesen átgyúrtam. Picike lába van, 37-es. Élmény volt a puha talpát masszírozni, puszilgatni. Szerencsére ő is nagyon élvezte, és meg is jegyezte, hogy el kéne végeznem egy masszázs tanfolyamot. A lábimádat után csókolóztunk, simogattam, ölelkeztünk. Nagyon érzékien állt a dologhoz. Majd végül az első alkalommal aktussal tetőztük be az élményünket, másodiknál pedig kaptam egy isteni natúr franciát. Bebizonyította, hogy szájjal is különlegesen ügyes, én pedig egy jó nagyot spricceltem a végén.

Elégedettség és Ajánlás: Amanda kapott itt hideget-meleget az elmúlt időszakban. Kíváncsi voltam rá, és egy nagyon kellemes meglepetés ért. Azt elmondta nekem is, hogy kezdő. Valamint az is igaz, hogy egyszer-kétszer kereste őt telefonon a barátnője az együttlétünk alatt, de ezek olyan triviális dolgok, amiken én simán túl tudok lendülni. A kedvessége, a bája, az odaadása az ami igazán példaértékű, és emiatt megkedveltem őt, és nem is kérdés, hogy fogok még menni hozzá. Kellene találnia magának egy fixen jó helyet, a rutin meg majd jön idővel. Ha kedvesen és rendesen állsz hozzá, akkor ő mindent meg fog tenni, hogy jól érezd magad.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tyrion beszámolója
2021-12-14 09:00:15
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan sikerült, telefont azonnal felvette.

Lakás: Lakás a célnak megfelelt, kicsi szoba a XII. kerületben. Bent valóban meleg volt, de engem ez nem zavart. Tusolási lehetőség volt, éltem vele.

Külső: Nekem nagyon tetszett a leányzó, úgy, ahogy van. Gyönyörű, formás popsi, kedves, szép, "vakolatmentes" arc, csodálatos mellek. Nagyon aranyos, finom kis lába van, puha talppal (még nem keményítette meg a sarkát a magassarkú viselése).

Hozzáállás: Velem nagyon kedves volt, leste minden kívánságom. Valóban említette, hogy még kezdő, de ezt nem mantraszerűen tette, kvázi várta a kérésem-óhajom.

Együttlét: Nagyon jó volt vele a szex, kiválóan lovagolt (e pózt nagyon kedvelem). Bevezetésképp nagyon jót csókolóztunk, simogattuk egymást. Nagyon kedves hangja van.

Elégedettség és Ajánlás: Én szívesen visszamegyek hozzá - jól éreztem magam vele. Szerintem igen jól egymásra hangolódtunk, ez lehetett a kulcs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2021-12-12 15:59:19
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, simán ment. Este nála voltam.

Lakás: A budai oldal egy régi bérháza, földszinti lakás kis leválasztott szobácskája. Nem luxuskuckó, de én nem is várok el ilyesmit , mondjuk lehetne az ágy kicsit nagyobb, kényelmesebb. Kellemes meleg fogadott. Közvetlenül előtte tisztálkodtam, a fürdőt ezért nem vettem igénybe, így nincs róla képem.

Külső: Amanda természetes szépség, a képeknek megfelelően. Nekem tetszett nagyon. Gyönyörű, telt, kerek cicik, kívánatos popsi, ezek a kedvenceim.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Én irányítok mindig, most is így volt. Amanda kedves, mosolygós, érdeklődő volt, tette amire kértem.

Együttlét: Az előző, korrektnek ható értékelést nincs okom kétségbe vonni, mindenesetre én nem tapasztaltam különösebb negatívumot. Kis csevely után Amandát bugyira vetkőztettem, magam elé állítottam, simogattam, ismerkedtem szexi testével, közben a ciciket, bimbókat számba véve. Majd nekem háttal állítottam, behajoltattam Amandát, két kezével az ágyra támaszkodott. Ujjaimat végighúztam a gerincén, megmozgattam a pocit, ekkor már érzékeltem Amanda szexuális izgalmát, fenekét is meggyurmáztam, finoman felnyomva a bugyipántot a vájatba. Majd félrehúztam a bugyit, nyelvemmel izgattam a szép lány ánuszát. Nem volt ellenére. Ezután felfektettem az ágyra, hogy alaposabban megvizsgálhassam. A hasbetapintásokra jól reagált, a káprázatos ciciket se hagytam ki. Mikor levettem a bugyiját, feltárult Amanda vaginájának kerek nyílása. Ahogy megujjaztam, már nagyon nedves volt. A két felhúzatott lábacska közé hasalva nyalni kezdtema puncit, közben egy- egy ujjamat felvezettem Amanda seggecskéjébe. Rövidesen orgazmusa lett: hangokat nem produkált, ám elárulták apró rángásai, na és ahogy a fenekében finoman kutakodó ujjamra ütemesen pulzálva rászorított. Mondta is, hogy elélvezett. Később még oldalára fektetve kezelgettem Amanda popsiját, de kicsit korán hagytam abba, ezért nem lett meg a második orgazmus. Még feltérdeltettem, bepucsíttattam az ágy szélén, de túl alacsonyan volt az ágy szintje, be kellett volna rogyasztanom a lábaimat, hogy betaláljak a felkínált punciba, fáradt is voltam, így lelankadva meg már nem erőltettem a dolgot.

Elégedettség és Ajánlás: Alapvetően jól éreztem magam, szerintem megyek még. A végén sietve kellett öltöznöm, mert közel volt az óra vége, a" barátnő" telón figyelmeztette is Amandát...ezt kicsit zavarónak éreztem, egyrészt mert volt még pár perc az időből, másrészt erre semmi szükség,ez nem vendégbarát dolog, akkor se, ha tényleg idő van, hisz pár percen nem múlik semmi. Nem érdemes kockáztatni, hogy esetleg ezért ne térjen vissza valaki.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.